Yhteistyökumppanit


 

SunUra Oy

SunUra Oy:n toiminnan keskiössä on tehokkaiden työllistämispalveluiden tuottaminen yrityksille, julkiselle sektorille sekä muille työllistämistoimijoille. Työllistämme pääasiassa haastavassa työmarkkina-asemassa olevia henkilöitä ja tarjoamme laajasti erilaisia työllistämistä tukevia palveluita.

 


 

Tampereen työvalmennussäätiö Syke

Tampereen työvalmennussäätiö Syke toteuttaa kuntouttavaa työtoimintaa, yksilö- ja työhönvalmennusta tamperelaisille pitkään työttömänä olleille henkilöille. Asiakkaan kuntoutumisen tukena töitä tekevät työvalmentajat, yksilövalmentajat ja työhönvalmentajat.

 

 


 

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Tampereen kaupungin ylläpitämä oppilaitos. Tredussa on tarjolla 26 ammatillista perustutkintoa eri osaamisaloineen, useita ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja sekä monipuolisia työelämän kehittämispalveluja.

 

 


 

VMP Varamiespalvelu

VMP Varamiespalvelu on yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä ja toimii franchising-periaatteella koko Suomessa. VMP:n ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille.