Työpaikka avoinna Mielen ry:ssä

Toiminnanjohtaja Mielen ry:lle

Nykyisen toiminnanjohtajan jäädessä syksyllä 2022 eläkkeelle, etsimme hänelle seuraajaa monipuoliseen sekä muuttuvaan toimintaympäristöön.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu konserniohjaus sekä laajasta palvelutuotannosta ja sen kehittämisestä vastaaminen johtoryhmän jäsenten sekä palveluvastaavien esihenkilön roolissa. Yhdistyksen toimintakulttuuria ja -tapoja halutaan kehittää edelleen strategian sekä arvojen mukaisesti ja siinä toiminnanjohtajalla on tärkeä suunnannäyttäjän sekä osallistajan rooli. Toiminnanjohtaja raportoi yhdistyksen hallitukselle.

Tehtävässä onnistuminen vaatii vahvan johtamiskokemuksen sekä liiketoimintaosaamisen lisäksi Mielen ry:n toimintaan sopivaa arvopohjaa sekä halua viedä mielen hyvinvoinnin vahvaa visiota eteenpäin asiakkaiden palveluiden jatkuvuuden varmistaen. Olet tavoitteellinen ja sinulla on kykyä analysoida talouden tunnuslukuja sekä strategisella että operatiivisella tasolla. Omaat vahvat esiintymis- ja vuorovaikutustaidot ja annat Mielen ry:n kasvot isolle yleisölle sekä sidosryhmille. Erinomaiset verkostoitumistaidot ovat ehdoton edellytys tehtävässä onnistumiselle.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta sosiaalipalveluiden tehtävistä, kokemus järjestötoiminnasta on etu
  • Näyttöä uusien toimintojen aloittamisesta, toimintojen laajentamisesta tai kehitysprojekteista
  • Osaamista julkisista hankinnoista ja kilpailutuksista
  • Kykyä johtaa moninaista työyhteisöä menestyksekkäästi
  • Vastuullisuutta sekä vahvaa Mielen ry:n uuden strategian ja vision jalkauttamista
  • Ylempää korkeakoulututkintoa

Tarjoamme sinulle:

  • Vastuullisen ja yhteiskunnallisesti merkittävän työn
  • Sitoutuneen ja vahvojen osaajien iloisen työyhteisön
  • Keskeisen roolin taloudellisesti vakaalla pohjalla olevan kehitys- ja kasvuhakuisen konsernin johdossa
  • Kulttuuri- ja liikuntaedut työhyvinvointia tukemaan

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten osoitteessa www.valtagroup.fi.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla suoraan yhteydessä ValtaGroupin Tari Sollaan p. 040 849 7981 tai lähettää sähköpostilla yhteydenottopyynnön tari.solla@valtagroup.fi.

Mielen ry

Mielen ry on mielen hyvinvoinnin vahva osaaja Suomessa. Mielen ry:n tarkoituksena on edistää mielen hyvinvointia sekä luoda edellytyksiä mielenterveys- ja päihdetyötä tukeville palveluille sekä kokeilu- ja kehittämishankkeille. Yhdistys toimii aktiivisesti niin asumispalveluiden, työllisyyspalveluiden sekä sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) ja Tampereen kaupungin kumppanuusavustuksella järjestettävien toimintojen parissa. Mielen ry tekee laajasti yhteistyötä alan verkostojen ja toimijoiden kanssa. Vuonna 2021 yhdistys juhli 30-vuotista toimintaansa. Toiminta on jo laajentunut Pirkanmaan ulkopuolelle ja tavoitteena on edelleen kasvaa valtakunnalliseksi toimijaksi.

Jaa kavereillesi!