HYVÄN MIELEN RAVINTOLA - KULMA


RAVINTOLA KULMAN RUOKALISTA

Mielen ry:n uusi Lounas- ja tilausravintola KULMA aloitti toimintansa Åkerlundinkadun ja Pinninkadun kulmassa marraskuussa 2019. Kokemusta lounasravintolan pyörittämisestä mielen ry:llä on yli 20 vuoden ajalta.

KULMAn kahvila palvelee arkisin 7.30-16. Tarjolla on suolaista ja makeaa kahvileipää, sämpylöitä ym., joita saa napattua myös mukaansa. Ryhmälle voi tilata ravintolaan erillisen aamupalan.

Aamiainen klo 7.30-9.00 sisältää aamupuuron, leipää ja sämpylöitä, leikkeleitä, vihanneksia, paistettuja ja keitettyjä kananmunia, juomina maito, tuoremehu, kahvi ja tee, hinta 7 euroa. Miniaamiainen puuro ja kahvi 3,60 euroa.

Buffetlounas klo 11-13 tarjoaa monipuolista ja maukasta arkiruokaa. KULMAsta voi tilata ja noutaa mm. kakkuja, piirakoita, salaatteja ja kiusauksia. Kulman 12 paikkaisesta kabinetista voi varata kokoustilan pienryhmälle. Ravintolan ollessa suljettu, tilaa voi vuokrata yhteistyökumppanien catering-palveluilla.

KULMAssa toimii ammattihenkilöstö yhdessä työvalmennukseen osallistuvien yhdistyksen asiakkaiden kanssa. Ravintolan oppimisympäristössä valmennettava voi edetä kohti ammatillista koulutusta ja työelämää tutustumalla ja harjoittelemalla ravintola-alan työtehtäviä. Ravintolassa voidaan tunnistaa valmennettavan ammatillista osaamista ja tarjota hänelle mahdollisuutta suorittaa ammatillisia osatutkintoja.

KULMAssa käy maksuvälineenä myös:

  • ePassi
  • Eazybreak
  • Kelpolounas
  • Edenred

TERVETULOA HERKUTTELEMAAN!