RAJOITUSTOIMENPITEITÄ LÄHDETÄÄN PURKAMAAN HALLITUSTI

Suomen hallitus antoi 4.5.2020 linjauksen koronavirusepidemian hillitsemiseksi asetettujen rajoitustoimien purkamisesta. Poikkeusolosuhteet jatkuvat edelleen ja rajoituksia saatetaan joutua tiukentamaan myöhemmin uudelleen, jotta pystymme torjumaan epidemian etenemisen, turvaamaan terveydenhuollon kantokyvyn sekä suojelemaan riskiryhmiä. Mielen ry on sitoutunut noudattamaan annettuja suosituksia ja kehittää toimintaansa niiden pohjalta. Haluamme, että jokaisella asiakkaallamme ja työntekijällämme on turvallista olla.

Kokoontumisrajoitusten muuttuessa 1.6. meillä on mahdollisuus avata ryhmämuotoista toimintaa asteittain yksiköissämme. Emme kuitenkaan voi palata suoraan sulkua edeltävään tilaan, sillä elämme edelleen poikkeusolosuhteissa, joissa koronaviruksen vaikutukset on edelleen huomioitava. Tämä tarkoittaa toiminnan turvallisuuden varmistamista rajaamalla osallistujamääriä, asettamalla turvaetäisyyksiä ja noudattamalla hygienia- sekä siivousohjeita. Etätoiminnot jatkuvat osassa yksiköitämme edelleen yhtenä toimintamuotona. Yksiköt tiedottavat asiakkaitansa viestintäkanaviensa kautta toiminnassaan tapahtuvista muutoksista.

Olemme valmistautuneet myös tekemään muutoksia suunniteltuihin avaustoimenpiteisiin Suomen hallituksen mahdollisesti tiukentaessa annettuja rajoituksia. Uskomme kuitenkin, että yhdessä toimimalla ja annettuja suosituksia noudattamalla voimme parhaiten pitää huolta toisistamme sekä osaltamme edesauttaa epidemian etenemisen torjumista.

Mielen hyvään huomiseen

Maarit

 

MIELEN RY:N YHTEYSTIEDOT

Eri toimintojemme facebook-sivut:

 

Jaa kavereillesi!