Päättyneet hankkeet

Mielekästä liikunnan iloa

Mielekästä liikunnan iloa -hanke (MLI) toimi vuosina 2018–2020. Hanke oli Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) rahoittama ja kohderyhmiksi valikoituivat työttömät, kuntoutustuella olevat ja osa-aikatöissä käyvät ihmiset.

Hankkeen ideana oli tarjota vähän liikkuville ihmisille liikuntaryhmiä ja retkiä sekä järjestää tapahtumia muiden toimijoiden kanssa.

» Lue lisää


Nuoret kohti työtä!

Pirkanmaalla kokeiltiin vuosien 2018-2019 aikana alle 30-vuotiaille nuorille suunnattua uudenlaista työvoimapalvelua. Tavoitteena oli löytää kokeilussa mukana oleville nuorille työ- tai opiskelupaikka henkilökohtaisen valmennuksen avulla. Nuoret kohti työtä! oli Pirkanmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston yhteinen pilotti.

» Lue lisää


Kotipesä

Kotipesä-hanke oli paikallinen kehittämishanke, joka toimi vuosina 2016–2018 Tammelan ja Linnainmaan kaupunginosissa. Hankkeen rahoitti STEA, ja se toteutettiin yhteistyössä Tampereen kaupungin ja muiden yhdistysten kanssa.

Hankkeessa kehitettiin terveyttä ja hyvinvointia edistävää toimintaa asukkailta kerättyjen ideoiden pohjalta. Pääosa hankkeen toiminnasta oli vapaaehtoisvoimin järjestettyä matalan kynnyksen ryhmätoimintaa, ja vapaaehtoistyön koordinointi olikin tärkeä osa hanketta.

» Lue lisää