YHTEISTYÖKUMPPANIT

Palvelun aikana asiakkaalla on mahdollisuus saada yhteistyökumppaniltamme SunUra Oy:ltä tai VMP Varamiespalvelulta kutsu haastatteluun, jossa hänen työllistymismahdollisuutensa kartoitetaan.

Haastattelun jälkeen asiakas voi saada henkilöstöpalveluyritykseltä konkreettisen työtarjouksen. Jos asiakas päättää ottaa työn vastaan, Osaaminen edellä -hanke tarjoaa myös tarvittaessa tukea työsuhteen alkuun. Avoimien työmarkkinoiden sijaan vaihtoehtona voi olla myös opintoihin ohjautuminen.

Sunura Oy


SunUra Oy:n toiminnan keskiössä on tehokkaiden työllistämispalveluiden tuottaminen yrityksille, julkiselle sektorille sekä muille työllistämistoimijoille. Työllistämme pääasiassa haastavassa työmarkkina-asemassa olevia henkilöitä ja tarjoamme laajasti erilaisia työllistämistä tukevia palveluita.

Eezy


Eezy on yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä ja toimii franchising-periaatteella koko Suomessa. Eezyn ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Tarjoaa myös kevytyrittämisen palveluita.

SASKY Tampereen palvelualan ammattiopisto


SASKY koulutuskuntayhtymä ylläpitää yhdeksää oppilaitosta, joissa Sasky tarjoaa perustutkintoja, ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja. Edellisten lisäksi Saskyssa järjestetään oppisopimuskoulutusta, työvoimakoulutusta ja vankilaopetusta.