Mielen ry kehittää viestintäänsä ja siitä yhtenä esimerkkinä on tämä blogisivusto.

Aikomuksenamme on, että eri yksiköt kertovat toiminnastaan säännöllisesti täällä. Tapahtumista, retkistä ja ryhmistä ym. on mukava muidenkin lukea. Tämä sivusta varmasti tulee olemaan suosittu ja se yhdistää meitä Muotialan työntekijöitä ja asiakkaita.

Toiminnanjohtajan terveiset

Vuosi 2016 on alkanut mukavissa tunnelmissa! Mielen ry:n kaikki yksiköt toimivat täysipainoisesti ja ilmassa on tekemisen meininkiä.
Raha-automaattiyhdistys osoitti meille rahoitusta ihan mukavasti tällä kertaa. Saimme avustusvaraisen työtoiminnan järjestämiseen ja kehittämiseen (Avoin Paja INSPIS) sekä Mielen Avoin Opistoan rahoitusta lähes entiseen tapaan. Nämä rahoitukset kuuluvat ns. kohdennettuihin avustuskohteisiin.
Uutena avustuskohteena on alkava uusi projekti, jonka työnimi ja ilmeisesti myös käyttönimi on Kotipesä. Projektin tavoitteena on kehittää Tampereen eri kaupunginosiin ns. liikkuvan kansalaistoiminnan malli yhdessä Tampereen kaupungin kanssa. Kaupungin lähitorit ovat keskeisiä yhteistyökumppaneitamme. Projektissa kuullaan alueiden asukkaita ja sen perusteella järjestetään ryhmätoimintaa, retkiä ja harrasteryhmiä lähellä ihmisten normaalia asumisympäristöä. Näin tuodaan järjestöjen tuottama työ helpommin saavutettaviksi eri alueilla asuville ihmisille. Toisena on Tampereen A-Kilta. Myös alueilla jo toimivia järjestöjä kutsutaan toimintaan mukaan.

Mielen ry on mukana tiiviisti myös Kumppanuustalo Arttelin toiminnassa. Arttelihan sijaitsee osoitteessa Salhojankatu 42. Siellä on mukana tällä hetkellä jo lähes 20 eri järjestöä ja käytössämme on kokonainen kerrostalo. Artteli moninkertaistaa mielenterveys- ja päihdeasiakkaidenkin toimintamahdollisuudet. Kannattaa käydä tutustumassa myös talon kuntosaliin. Siellä voi erittäin halvalla harrastaa kehon huoltoa.

Ja käykäähän Arttelissa sijaitsevassa myymälässämme ostoksilla! Sieltä löytyy kivoja lahjatavaroita ja kauniita kodin sisustustuotteita. Samalla voi myös kahvitella kahviossamme!
Kumppanuustalo Artteli ry sai myös rahoitusta tälle vuodelle, joten toimintaedellytykset on turvattu ja voimme kehittää yhteistyötämme järjestöjen kesken ja myös julkisen sektorin kanssa.
Mielen ry toivottaa kaikille asiakkailleen, yhteistyökumppaneilleen ja toiminnastamme muuten kiinnostuneille
Mukavaa kesän odotusta!

toiminnanjohtaja
Soile Kaarela