Uudet tuulet puhaltavat!

Puiston kansalaistoimintoiminta on nyt Mielen Avoin Opisto – Recovery College! Mielen Avoin Opisto tarjoaa monipuolisia kursseja ja koulutusta, ryhmiä ja toimintaa kaikille omasta hyvinvoinnistaan, toipumisestaan ja/tai itsensä kehittämisestä kiinnostuneille. Tarjonnastamme voi valita omaan elämäntilanteeseen tai toiveisiin liittyvistä teemoista: esimerkiksi mielen ja kehon hyvinvointi, ihmissuhteet ja vuorovaikutus, taide ja kulttuuri. Järjestämme myös kokemusasiantuntijatoimintaa ja vapaaehtoistoimintaa.

Keväällä 2018 starttaa myös yhdistyksemme uusi STEA-rahoitteinen Mielekästä liikunnan iloa -hanke (2018-2020). Se yhdistää luonnossa liikkumisen ja kaikille sopivan terveysliikunnan. Hanke tarjoaa vähän liikkuville, työttömänä oleville ja mielenterveyshäiriöistä toipuville mahdollisuuden osallistua, lähteä yhdessä luontoon ja liikkumaan. Esitteessä on maistiaisia hankkeen alkavasta tarjonnasta.

Esitteessä on tietoa Kotipesä-hankkeemme (2016-2018) monipuolisesta ryhmätarjonnasta! Hankkeessa tehdään yhteistyötä asukkaiden, kaupungin ja järjestöjen kanssa Tammelan ja Linnainmaan alueella.