INSPIS TIEDOTTAA JA VIIKKO-OHJELMAT 23.-27.11.2020 JA 30.11.-4.12.2020

Kesä on sujunut mukavasti Inspikselle ja kaikki halukkaat ovat mahtuneet toimintaan mukaan. Jatkamme edelleen viikoittain vaihtuvalla viikko-ohjelmalla, joka julkaistaan tiistaisin sekä Mielen ry:n kotisivuilla www.mielen.fi/avoin-paja-inspis  että Facebookissa.

Elokuun alusta alkaen olet tervetullut aukioloaikojen puitteissa toteuttamaan ideoitasi tai viettämään aikaa Inspiksellä myös ilmoittautumatta. Rajoitamme kuitenkin edelleen asiakasmäärää ja seuraamme koronatilannetta.

VIIKKO-OHJELMA 23.-27.11.2020 VIIKKO-OHJELMA 30.11.-4.12.2020

Tärkeimmät muutokset Inspiksen toiminnassa:

  • Luovumme ilmoittautumispakosta, mutta koska turvavälit varmistaaksemme rajoitamme edelleen asiakasmääräämme, kannattaa edelleen varata paikkansa varmistaakseen mahtumisensa. Ompelupajaan, retkille ja joihinkin ryhmiin osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista. Peruutathan paikkasi, jos et käytä sitä.
  • Asiakasmäärää on rajoitettu maksimissaan 18 asiakkaaseen kerrallaan.
  • Olemme auki ma-to klo 9.30-15.00 ja perjantaina 9.30-11.30.
  • Turvaväli 1.5 m ja hygieniaohjeistukset.
  • Paljon ulkona tapahtuvaa toimintaa.
  • Keittiömme on jälleen myös osallistujien käytössä. Aloitamme myös kahvi- ja teetarjoilun ja samoin eväsruokailu ja eväiden säilyttäminen Inspiksen jääkaapissa on taas mahdollista. Käsien huolellinen pesu ja käsidesin käyttö aina, kun käytät keittiötä!

Korona on edelleen keskuudessamme ja rajoitusten vähentäminen tarkoittaa sitä, että oikea yskiminen, liikkeelle vain terveenä, turvavälit ja käsihygienia ovat entistä tärkeämmässä asemassa.

Tulethan terveenä Inspikselle! Tervetuloa!

Terveisin Inspiksen väki

Jaa kavereillesi!