INSPIS TIEDOTTAA ja viikko-ohjelmat 18.-22.1.2021 ja 25.-29.1.2021

Toimintamme jatkuu edelleen kasvokkaisena vaikkakin maskin takaa. Kerrallaan Inspiksessä voi olla maksimissaan 10 ihmistä ja tästä syystä meille pitää ilmoittautua. Vapaita paikkoja voi kysyä samallekin päivälle.

Meillä on vahva maskisuositus ja maskin saat meiltä käyttöösi.

VIIKKO-OHJELMA 18.-22.1.2021 VIIKKO-OHJELMA 25.-29.1.2021

Jatkamme edelleen viikoittain vaihtuvalla viikko-ohjelmalla, joka julkaistaan tiistaisin sekä Mielen ry:n kotisivuilla www.mielen.fi/avoin-paja-inspis  että Facebookissa.

TAMMELAN KAUPUNKISUUNNISTUS

Muista myös etätoimintamme, jota löytyy Facebook-sivuiltamme nimellä Avoin Paja Inspiksen keskusteluryhmä. Otamme myös jälleen käyttöön Inspiksen väliaikaisen kohtaamislinjan, jonne voit jättää soittopyynnön kelle vain ohjaajalle ja joku ohjaajista soittaa sinulle takaisin mahdollisimman pian. Soita rohkeasti, ei ole niin pientä asiaa, ettei meille voisi pirauttaa. Tai vaihtoehtoisesti voit ilmoittautua viikoittaiseen kuulumisrinkiin, jolloin sovimme yhdessä säännöllisemmät soittoajat.

VÄLIAIKAINEN KOHTAAMISLINJA

Tämän hetkisessä korona-tilanteessa muutokset Inspiksen toiminnassa voivat olla nopeitakin eli kannattaa seurata tiedonvälitystä ja/tai olla yhteydessä meihin.

Tulethan terveenä Inspikselle! Tervetuloa!

Terveisin Inspiksen väki

Jaa kavereillesi!